HELENA ADRIAN

Mats utbildade sig till företagsjurist men kom efter några år på Skatteverket in på revisorsbanan. Under sina 30 år som revisor, först på egen byrå och sedan 2001 tillsammans med Helena Adrian på Adrian & Partners, har han kommit i kontakt med de flesta typer av företag och företagare och blivit deras rådgivare i stort som i smått.

 

Parallellt med revisorskarriären har han bl a varit vice ordförande i den globala branschföreningen IFACs kommitté för små- och medelstora revisionsbyråer, varit ordförande i IFACs Small Business Support, deltagit i kommittéer och arbetsgrupper på såväl global som europeisk nivå samt verkat i FARs styrelse i Sverige m m.

 

Bland andra förtroendeuppdrag kan nämnas pågående ordförandeskap i Alliance Française i Göteborg, tidigare presidentskap i Rotary Örgryte m m.

 

För att kunna hjälpa sina kunder på bästa sätt har Mats utöver ett brinnande intresse för dem givetvis god utbildning i såväl ekonomi som juridik. Han är troligen dessutom den ende revisorn i landet som dessutom vidareutbildat sig på högskola inom så skilda områden som retorik, operakonst, fotboll, humor, vampyrer och fula ord.

 

 

INAKTUELL INFORMATION

                                                                                                                                  

  • Biografföreståndare 1979 – 1989
  • 9:e plats i Maraton för Offentliganställda, Örebro 1985