11 skäl att välja oss

1. Vi är företagare
Vi har drivit Adrian & Partners tillsammans i tjugo år och dessförinnan byrå var och en på sitt håll. Vi är själva företagare, vi förstår och hanterar de problem som möter företagare i vardagen med komplicerade regelverk, finansieringsfrågor, personalfrågor osv.

2. Vi förstår och kan förklara
Vi kan förklara snåriga regelverk på ett enkelt och begripligt sätt.

3. Vi är oberoende
Vi är oberoende från nätverk och kan välja de samarbetspartner som är bäst för våra kunder.

4. Vi har hög kompetens och sakkunskap
Vi har trots att vi inte är en stor byrå ändå tillgång till både juridisk, ekonomisk och skattekompetens. Det innebär att du alltid kan få den hjälp du behöver.

5. Vi har enkla beslutsvägar
Vi fattar beslut utan att det hamnar i långbänk, eller fastnar i en organisation.

6. Vi är tillgängliga
Att ha löpande kontakter med våra kunder ser vi som nyckeln till ett väl fungerande samarbete.
7. Vi är engagerade
Vi brinner för att hitta lösningar och att finnas till hand som bollplank och partner i de affärsmässiga diskussioner som uppstår i vardagen.
8. Vi har integritet
Vi vågar säga ifrån. Hos oss kan du även bli serverad den beska medicinen – om det skulle vara det som krävs. Att vara en god rådgivare innebär att man ibland behöver säga det kunden behöver höra, istället för vad kunden kanske vill höra.
9. Vi vänder oss till alla typer av företag som vill göra rätt
Ingen verksamhet är för liten eller för oviktig, det viktiga är att det finns en vilja att göra rätt.
10. Vi är nyfikna
Vi strävar efter att utvecklas, vi är nyfikna på både nya branscher, ny teknik och andra nyheter. Vi vill alltid ligga långt framme i vår utveckling.

11. Vi är erfarna – på riktigt
Vi har kollegor som framhåller sin erfarenhet redan innan 10 års yrkeserfarenhet uppnåtts. Vi har båda mer än 30 års erfarenhet av att driva företag, vara revisor och rådgivare.

Kamagra

Om du vill köpa kamagra online måste du kolla upp alla dina alternativ noggrant. Du måste hitta en butik som erbjuder dessa typer av kosttillskott i ditt område och se till att de har de bästa erbjudandena och erbjuder bästa möjliga priser.